Syvätiedon ohjaus

 

Luota sisäiseen kompassiisi!

Syvätiedon ohjaussessiot auttavat sinua tunnistamaan sisäsyntyisen viisautesi ja löytämään oman voimasi. Ohjaus on hyvä apu silloin, kun elämäsi tuntuu sotkuiselta ja tunteet ovat yhtä mössöä. Ohjaus perustuu ajatukselle, että meissä on arkitietoisuutta laajempi syvätiedon taso. Tämä sisäinen kompassisi kertoo sinulle, mikä on sinulle hyväksi kulloisessakin elämäntilanteessa. Syvätiedon ohjaus auttaa sinua lukemaan tätä sisäistä kompassiasi.

Ohjaussessioissa olen rehellisenä, rakastavana peilinäsi. Autan kysymyksilläni ja selvänäköisillä havainnoillani sinua katsomaan elämääsi aiempaa laajemmasta ja rakkaudellisemmasta näkökulmasta. Saat avuksesi harjoituksia, jotka auttavat sinua hiljentymään ja kuuntelemaan itseäsi.

Syvätiedon ohjaus ei ole perinteistä valmennusta, jossa saavutat tavoitteesi askel askeleelta. Päinvastoin: Oivalluksia etsitään hiljentymällä, irti päästämällä ja kuuntelemalla pohjaan asti kehoasi, tunteitasi ja ajatuksiasi. Tärkeintä on löytää tavat, joilla tämä hiljainen tieto voi toimia arjessasi.

Syvätiedon tason kuuleminen edellyttää kolmen asian harjoittamista: tietoisen mielesi läsnäoloa tässä hetkessä, rakkautta itseäsi kohtaan ja rakastavaa rehellisyyttä. Sinun ei tarvitse olla mestari näissä kolmessa asiassa. Riittää, että todella haluat edetä tähän suuntaan.

Ohjaussessio kestää tunnin ja sen hinta on 80 €.

Ohjausta on mahdollista saada myös skypen välityksellä.

Monen kerran ohjaus

Lähikuva kanervasta polun varrella.

Joskus elämäntilanteesi voi olla vaativa ja saatat tarvita säännöllistä muistutusta, jotta palaisit kuuntelemaan sisäistä ohjaustasi. Monen kerran ohjauksen tarjous on voimassa, kun ohjaussessioiden välillä on enintään neljä viikkoa. Maksa jokaisesta sessiosta kolme euroa vähemmän kuin edellisestä: ensimmäinen kerta 80 e, toinen kerta 77 €, kolmas 74 € jne. Voit jatkaa sessioita puhtaasti oman tarpeesi mukaan.