PSYCH-K®

 

Avain kestävään muutokseen

PSYCH-K-logo

PSYCH-K® auttaa sinua purkamaan niitä alitajuisia esteitä, joihin tietoisen mielen hyvät aikomukset eivät auta. Niitä voivat olla huono itsetunto, erilaiset pelko- ja jännitystilat, stressikierre, epäterveelliset elämäntavat jne. Muutokseen tarvitaan muutakin kuin positiivista ajattelua: PSYCH-K muodostaa yhteyden alitajuntaan kehon ja aivotoiminnan tasolla, ja siksi alitajuisten ajatusmallien muuttaminen on mahdollista ja nopeaa.

Nimi PSYCH-K viittaa sanoihin psyche (sielu tai henki) ja key (avain). Amerikkalainen Rob Williams kehitti prosessin vuonna 1988. Sitä ennen hän toimi mm. psykoterapeuttina. PSYCH-K:ssa on nähtävissä Rob Williamsin kiinnostus NLP:hen, kinesiologiaan ja ennen kaikkea henkiseen maailmankuvaan, jonka mukaan olemme henkisiä olentoja ihmisruumiissa. Toisaalta PSYCH-K nojaa neurotieteellisiin tutkimuksiin.

Mihin PSYCH-K®-ta voi käyttää?

Voit muuttaa mitä tahansa uskomuksia, ajatusmalleja tai tunnereaktioita, jotka rajoittavat tai vahingoittavat elämääsi. Kysy itseltäsi, mikä on unelmiesi ja oman voimasi tiellä? Mikä estää sinua puhumasta, toimimasta ja ajattelemasta täysin vapaasti? PSYCH-K:n avulla voit esimerkiksi:

Kohottaa itsetuntoasi ihmissuhteissa, itsesi ilmaisussa, työelämässä jne.
Purkaa rahaan liittyviä riittämättömyyden uskomuksia
Pysäyttää menneisyyden vatvomisen ja tulevaisuudesta huolehtimisen
Tasapainottaa kehon ja mielen stressireaktioita, ahdistustiloja ym.
Antaa itsellesi voimasysäyksen tärkeän asian toteuttamisessa
Aktivoida kehon omaa elinvoimaa ja parannusmekanismeja
Tasapainottaa traumaattisia kokemuksia lempeästi ja menneitä kaivelematta

Mitä työskentely on käytännössä?

PSYCH-K-sessiossa käytetään erilaisia työkaluja: keskustelua, erilaisia asentoja, liikkeitä ja niihin yhdistettyjä aikomuksia. Keinosta riippuen joko seisot, istut tuolilla tai makaat hoitopöydällä vaatteet päällä. Prosessi etenee lempeästi, sinun tietoisia ja alitajuisia viestejäsi kuunnellen ja kunnioittaen.

Yksi sessio kestää noin puolitoista tuntia. Monesti yksi sessio riittää antamaan sinulle uudenlaisen kokemuksen tilanteestasi ja voimasysäyksen eteenpäin. Joskus alitajunnan sipulissa on monia kerroksia, ja tarvitaan kolmesta viiteen sessiota, jotta pääset rajoittavan uskomusvyyhdin ytimeen.

Session hinta on 90 €.

Stressinpurku: pika-apua tiukassa paikassa

Puolen tunnin stressinpurku on erittäin tehokas tapa nollata välitön V-käyrä. Hyvin usein välitön ärsytys ja ahdistus häviää PSYCH-K:n avulla alle kymmenessä minuutissa. Puolessa tunnissa emme ehdi paneutua kunnolla stressin taustalla vaikuttaviin, alitajuisiin uskomuksiin ja niiden muuttamiseen. Siihen tarvitset täyspitkän session.

Puolen tunnin stressinpurkusession hinta on 30 €.

Lue lisää englanniksi