Kanavointi

 

Kuuntele henkioppaitasi!

Me olemme henkiolentoja, joilla on inhimillinen kokemus ja ihmisruumis. Meillä on auttajina ja opastajina toisia henkiolentoja, joilla kaikilla ei ole ruumista. Minä autan sinua kokemaan yhteyden näihin henkitason auttajiisi ja siihen rakkauteen, joka on sinussa ja kaiken elämän ytimessä.

En ole selvänäkijä, joka välittää sinun puolestasi henkioppaiden valmiit vastaukset elämäsi kiperiin kysymyksiin. Melkein aina me ihmiset kyllä tiedämme sisimmässämme, mikä meille on totta ja parasta. Mutta me janoamme rohkeutta uskoa siihen. Me janoamme kokemusta siitä, että olemme osa jotakin suurempaa, jonka ytimessä on rakkaus. Sen mahdollisuuden me voimme luoda yhdessä sinun kanssasi.

HL_öljy_kädessä_ikkunan_luona.Minä kutsun sinut viettämään hiljaista, pyhää hetkeä henkitason auttajiesi kanssa. Minä aistin ja kuulen heidät ja autan sinuakin tuntemaan heidät. Se saattaa tarkoittaa sanoja tai hiljaisuutta, ääntä tai kosketusta, rummun tai eteeristen öljyjen voimaa, mitä hyvänsä kussakin hetkessä eteen avautuu.

Ei ole väliä, minkämuotoisiin henkioppaisiin uskot. Ei edes sillä, onko sinulla heistä kokemusta lainkaan. Eikä silläkään, miten koet heidän läsnäolonsa. Se voi olla mielikuvia, ajatuksia, tunteita, sanoja, energian aistimusta tai vain hyvän olon, rauhan ja rakkauden tuntu. Tärkeintä on sinun halusi hiljentää arkitietoisuutesi hälinä ja antautua kokemaan suurempaa läsnäoloa.

Kanavointisessio kestää tunnin ja sen hinta on 80 €.