Ajankohtaista

Manifestointi – kakkaa vai kultaa?

Jo jonkin aikaa sisältäni ja henkimaailmasta on noussut sinnikäs viesti siitä, että henkisten piirien harrastamassa manifestointipuheessa ei kaikki ole kohdallaan. ”Saat sitä, mitä ajattelet, uskot ja tunnet, ja se toimii kuin kone. Joten opettele rukkaamaan uskomuksesi sen mukaisiksi, mitä haluat tai kärsi itse keittämästäsi sopasta.”

Tosiaanko? Entäs sitten masentuneet ihmiset, jotka kokevat hyviä juttuja? Entäs Jeesus, joka sai osakseen pilkkaa ja ilkeyttä? Ja miksi omat manifestoinnit toimivat joskus kuin unelma, vaikka taustalla olisi epäuskoa ja joskus eivät yhtään, vaikka mielentila on mitä parhain? Mitä hittoa häh oikeesti?

Henkimaailma on kertonut, että asia on paljon monitahoisempi. Ja monet henkisen tien kulkijat ovat suurissa vaikeuksissa tämän suoran manifestointimallin kanssa. Varsinkin silloin, kun asiat eivät ole niin kuin ihminen toivoisi, vetovoiman laki -juttu voi käydä todella raskaaksi ja lisätä syyllisyyden ja avuttomuuden kuormaa.

Mutta kyllä siinä kuitenkin tuntuu jotain perää olevan…

Siis mikä on totta ja mikä ei? Miten tämä vetovoiman laki oikeasti toimii? Ja mikä on tämän minun käytössäni olevan arkitietoisuuden mahdollisuus vaikuttaa asioihin? Haluan selkeitä vastauksia, kiitos!

Kutsun sinut mukaan tälle juttukierrokselle henkimaailman kanssa! On paljon hienompaa kuunnella uusia asioita yhdessä kuin erikseen. Ja mikä parasta, henkimaailma on luvannut tuoda peliin uusia näkökulmia, jotka auttavat handlaamaan arjen tilanteita. Elämää helpottavia kysymyksiä ja harjoituksia niihin tilanteisiin, joissa ennen olen jäänyt manifestointijumiin. Eli odotan itse uusia työkaluja, en pelkkää keskustelua.

Näin se siis tapahtuu:

 • Keskustelukierros henkimaailman kanssa on käynnissä 3-24.10. Saat kanavointini sähköpostitse: Lähetän postia avoimesti kaikille osallistujille, jotta voitte keskustella myös toistenne kanssa.
 • Tule työskentelemään aktiivisesti oppaiden kanssa. Tuo omat arjen juttusi pöytään ja saat niihin kanavoituja näkökulmia näiden kolmen viikon ajan. Kysymyksesi ja niihin tulevat vastaukset jaetaan sähköpostilla koko ryhmän kesken, jotta ne hyödyttävät kaikkia matkalaisia. Aktiiviosallistujan hinta on 80 €.
 • Tule lukemaan ja seuraamaan keskustelua. Saat paljon irti myös kuuntelemalla. Tässä vaihtoehdossa en kanavoi sinulle henkilökohtaisesti vastauksia, mutta voit toki vapaasti osallistua ryhmän keskusteluun. Kuuntelupaikan hinta on 20 €.
  • Ilmoittaudu mukaan 2.10. mennessä ja kerro, haluatko olla aktiiviosallistuja vai kuunteluosallistuja. Ilmoittaudu osoitteeseen riikka at elamanlahde.fi.

   Tietoa saa vapaasti levittää ja kavereita saa kutsua mukaan!

   Kuuntele Riikkaa Fonto Radiossa netissä

   Olen vieraana Fonto Radion puheohjelmien sarjassa, joka tutkiskelee elämää ja ihmisyyttä materialistisen näkökulman ulkopuolella. Puhuimme Ville Toivasen kanssa arkisesta henkisyydestä, tunteiden kohtaamisesta ja paljosta muusta.

   Kuuntele ohjelma täältä

   Kesän eteeriset öljyt

   Taio hyttyskutina pois! Hoida palanutta ihoa! Viilennä oloa hellepäivänä! Raikasta kesäjuomasi tai mökkisi ilma! Pidä punkit ja hyttyset loitolla! Ilman kemikaaleja ja myrkkyjä, luonnon omilla konsteilla!

   Esittelen eteerisiä öljyjä, jotka itselläni kulkevat aina mukana kesäriennoissa. Tilaan laadukkaita, puhtaita, rakkaudella valmistettuja öljyjä Young livingiltä. Jos kiinnostaa, tilaan sinullekin!

   Hanki kesäöljyt 2.7. mennessä

   Tarjolla on esim.

   • Laventelia esim. hyttysenpuremiin, auringon polttamaan ihoon ja turvotusta laskevaan jalkakylpyyn
   • Sitruunaa esim. raikkaisiin kesäjuomiin, salaatinkastikkeisiin tai vihannesten pesuun
   • Piparminttua esim. hellepäivän jälkeiseen päänsärkyyn ja viilentämään tukalaa oloa
   • Varkaat -sprayta karkoittamaan kärpäsiä ja muita hyönteisiä (sekoituksessa mm. neilikka, rosmariini, eukalyptus)

   Joka mökin öljypaketissa nämä kaikki neljä: laventeli, sitruuna, piparminttu ja Varkaat -spray.

   Kysy lisää: riikka.hanninen@iki.fi

   Ryhmäkanavointeja Espoossa ja Tampereella

   Oletko tienristeyksessä etsimässä uutta suuntaa? Onko jokin elämässäsi umpisolmussa? Vai haluaisitko vain muistaa ja kokea olevasi osa elävää rakkauden verkkoa? Ryhmäkanavoinnissa henkioppaasi auttavat sinua näkemään laajimman, rakkaudellisimman näkökulman itsestäsi ja tilanteestasi. Riikka Hänninen kanavoi jokaisen oppaita yksitellen. Myös toisten ryhmäläisten kanavoinnit ovat apunasi, ja ryhmän läsnäolo vahvistaa kokemusta moninkertaisesti.

   Ilmoittaudu etukäteen riikka@elamanlahde.fi

   Valitse jokin seuraavista ajoista:
   Tampereella, Näsilinnankatu 25 B
   su 12.6. klo 18-20
   Espoossa, Hyvinvointikeskus Elämänlähde, Kauppamiehentie 1, Heikintorin kauppakeskus
   to 16.6. klo 18-20.
   ma 20.6. klo 18-20.

   Hinta 35 €.

   PSYCH-K:ta K50-festareilla

   Tule moikkaamaan ja kokeilemaan ilmaisia PSYCH-K-tasapainotuksia K50-festareille eri paikkakunnille!

   25.5. Tampere
   1.6. Turku
   8.6. Helsinki

   Tutustu festareihin